Työpaikkojen välitys

Asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti uusia työntekijöitä. Ole hyvä ja laita tiedot itsestäsi meille. Käsittelemme tietojasi luotettavasti, emmekä anna niitä muille. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihimme!

Tällä hetkellä asiakkaamme etsii 5-8 henkilöä kokoonpanotehtäviin osa- ja kokoaikatyöhön Tampereen alueella:

Jos olet työntekemiseen suuntautunut ja uusia sen tekemiseen liittyviä asioita hyvin omaksuva, ota yhteyttä! Tehtävä ei vaadi pohjakoulutusta. Tehtävään tutustuminen voidaan aloittaa myös työkokeiluna, joten tehtävä sopii myös työttömälle työnhakijalle. Tämä työnantaja mahdollistaa myös uralla etenemisen.

Yhteistyökumppanimme etsii jatkuvasti IT-alan osaajia vaativiin asiantuntijatehtäviin

Sopimusluonteisesti määräaikaisiin tehtäviin tarvitaan esimerkiksi

Projektipäälliköitä ja asiantuntijoita mm. seuraavilla avainsanoilla:

DATA ENGINEER/DATA DEVELOPER
TEST LEAD
SENIOR NODE JS DEVELOPER
SENIOR DEVELOPER
FULL STACK Kehittäjä
OPENTEXT(STREAMSERVE)

Talonmiesprojekti 2020

Keväälle 2020 on suunnitteilla talonmiesprojekti kesäasukkaille Uudenmaan, Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella osa- ja kokoaikatyötä hakeville omaa tekemistään hallitseville tekijöille.

Työtehtävät käsittävät monipuolisia palvelutehtäviä; nurmikonleikkuuta, pieniä kunnostus- ja ylläpitotehtäviä. Oma auto on oltava käytössä.

Lisäksi Dovisella useita muita valmiita työpaikkoja, jotka odottavat tekijäänsä!

Yhteydenotot: rekrytointi(at)dovise.fi

——————————————————————

Paikka täytetty! Kiitos kaikille hakijoille!

Asiakkaamme etsii baarityöntekijää Espoossa:

Paikka täytetty! Kiitos kaikille hakijoille!

Määräaikaiseen, osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen itsenäisen yrittäjän toiminnan tueksi halutaan joustava ja toimeentarttuva työntekijä, jolla on voimassaoleva anniskelupassi. Työ on suhteellisen kevyttä, raskain vaihe tankin vaihto. Viikonloppupainotteinen vuorotyö. Myös palkkatukioikeutetulle sopiva paikka. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Samalla työnantajalla myös työkokeilumahdollisuus.